Blog

Şeflere Sorduk

Şeflerimizin yol gösterici cevaplarının yer aldığı videomuza bir tıkla ulaşabilirsiniz 😊

Şeflere Sorduk
Paylaş
  • 2B
  • 33
  • Kaydet

Gastronomi turizmi ve ağırlama sektörünün önde gelen isimleri 1. Uluslararası Turizm Gastronomisi ve Ağırlama Zirvesi FSUMMIT’te bir araya geldi.

Antalya’da gerçekleşen bu etkinlikte, bizde Kısık Ateş uzman şefleri ile bir araya gelerek yiyecek içecek sektöründeki işletmelerin geliştirdiği yeni trendler üzerine sohbet etme fırsatı yakaladık.

Dünyadaki yemek trendlerinden menü içeriklerinin farklılaştırılmasına, coğrafi işaretli ürünlerin öneminden yerel üreticiye, mevsiminde iyi malzemeye ulaşma sürecinden temin edebilme sürecine kadar birçok konu hakkında değerli bilgilere sahip olduk.

Şeflerimizin yol gösterici cevaplarının yer aldığı videomuza bir tıkla ulaşabilirsiniz 😊

Keyifli seyirler dileriz…

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Murat Aslan
Murat Aslan
Big Chefs Mutfak Koordinatörü
Bir Lokma Hayat

Bir Lokma Hayat

19 Aralık 2017

Yemek gibidir hayat!

4B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Balık & Deniz Ürünleri Ve Anadolu'da Kış Hazırlıkları
4B Görüntüleme
Levent Demirçakmak
Levent Demirçakmak
Öğretim Görevlisi
Ulusal Aşçılık Kampı Fikri ve Hayata Geçiş Hikayesi

Biz AŞOMDER (Aşçılık Okulu Mezunları Derneği) olarak her zaman eğitimin, okulların ve öğrencilerin yanında olmaya çalıştık.

3B Görüntüleme