Blog

Şeflere Sorduk

Şeflerimizin yol gösterici cevaplarının yer aldığı videomuza bir tıkla ulaşabilirsiniz 😊

Şeflere Sorduk
Paylaş
  • 9B
  • 53
  • Kaydet

Gastronomi turizmi ve ağırlama sektörünün önde gelen isimleri 1. Uluslararası Turizm Gastronomisi ve Ağırlama Zirvesi FSUMMIT’te bir araya geldi.

Antalya’da gerçekleşen bu etkinlikte, bizde Kısık Ateş uzman şefleri ile bir araya gelerek yiyecek içecek sektöründeki işletmelerin geliştirdiği yeni trendler üzerine sohbet etme fırsatı yakaladık.

Dünyadaki yemek trendlerinden menü içeriklerinin farklılaştırılmasına, coğrafi işaretli ürünlerin öneminden yerel üreticiye, mevsiminde iyi malzemeye ulaşma sürecinden temin edebilme sürecine kadar birçok konu hakkında değerli bilgilere sahip olduk.

Şeflerimizin yol gösterici cevaplarının yer aldığı videomuza bir tıkla ulaşabilirsiniz 😊

Keyifli seyirler dileriz…

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Murat Aslan
Murat Aslan
Big Chefs Mutfak Koordinatörü
Bir Lokma Hayat

Bir Lokma Hayat

19 Aralık 2017

Yemek gibidir hayat!

12B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Turizm Gastronomisinde Eğitimin Önemi

İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.

14B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Profesyonel Mutfaklarda Kişisel Gelişimin Önemi

Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!

12B Görüntüleme