Blog

Zincir İşletmelerde Mutfak Yönetimi

Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek zorundasınız.

Zincir İşletmelerde Mutfak Yönetimi
Paylaş
  • 10B
  • 35
  • Kaydet

Tahmin edersiniz ki, zincir işletmelerde mutfak yönetimi sanıldığı kadar kolay değildir. Açıkçası bir şefin sorumlu olduğu işlerin içinde ki 'yemek yapmak' , bu işin en kolay kısmıdır, buna inanın.

Özellikle zincir bir işletmede çalışıyorsanız bir şefin sorumlulukları nelerdir, franchise sistemleri nasıl olur, neden işin en altını da bilmemiz gerekir...?

İş hayatımdaki deneyimlerime dayanarak benim için önemli olan üç temel başlık vardır. Bunların ilki, menü. İkincisi personel ve üçüncüsü maliyettir. Bu sıralamanın sebeplerini ve detaylarını tek tek öğrenmek için videomu izleyebilirsiniz.

Unutmayın ki, tüm gastronomi meraklıları ve öğrencilerinin dikkatle dinlemesi gerektiğini düşündüğüm konuları sizler için derledim. Umarım verdiğim bilgiler sizler için de faydalı olur, iyi seyirler.

Murat Aslan
Murat Aslan
Big Chefs Mutfak Koordinatörü

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Yazılar

Murat Aslan
Murat Aslan
Big Chefs Mutfak Koordinatörü
Bir Lokma Hayat

Bir Lokma Hayat

19 Aralık 2017

Yemek gibidir hayat!

12B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Turizm Gastronomisinde Eğitimin Önemi

İyi bir şef olmanın ilk adımı, işinde usta şeflerden alınan gastronomi eğitimleri ve öğretilen tekniklerdir.

14B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Profesyonel Mutfaklarda Kişisel Gelişimin Önemi

Hayal kurmaktan korkmayın. Çünkü hayal gücü insanın en önemli silahıdır!

12B Görüntüleme