add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcameracancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookiedownloadediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-ateslinkloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpictureplacesquestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartrashtwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Şef Usulü

Balık Nasıl Temizlenir ve Filetosu Nasıl Çıkarılır?

Bu videomuz en çok da balık sevdalılarını yakından ilgilendireceğe benziyor!

Balık Nasıl Temizlenir ve Filetosu Nasıl Çıkarılır?
Paylaş

Her Perşembe olduğu gibi akademi videolarımız hız kesmeden devam ediyor…

Bildiğiniz üzere geçen hafta ileri kesim tekniklerine giriş yapmıştık ve bir tavuğun doğru tekniklerle nasıl parçalandığı üzerine detaylı bir video yayınlamıştık.

https://www.youtube.com/watch?v=KSCOOIMxoPU&list=PLfUHBAoTaVAiMSmNciGo3NYZV8TEE5Jyj&index=1

Bugünkü konumuz ise balıklar…

Her işte olduğu gibi balık temizlemenin de incelikleri ve püf noktaları vardır!

Bu videomuz en çok da balık sevdalılarını yakından ilgilendireceğe benziyor! 😊 Bunun dışında; özellikle gastronomi okuyan öğrencilere, bu işe ilgi duyan ve vaktinin çoğunu mutfakta geçirenlere büyük kolaylık sağlayacaktır!

Garanti veriyoruz, eğitim videolarımız sayesinde çok şey öğreneceksiniz! Detaylı ve uygulamalı anlatımı ve yeni bölümüyle karşınızda eğitmen şefimiz Fehmi Samancı… 

Sizler de bizim gibi her geçen gün daha da profesyonelleşmek istiyorsanız, tek yapmanız gereken; eğitim videolarımızın sıkı takipçisi olmak ve tabii ki öğrendiğiniz konular üzerine bol bol pratik yapmak!

*Yüklediğimiz tüm videolardan anında haberdar olmak istiyorsanız Kısık Ateş Tv kanalımıza abone olup bildirimleri açmanız yeterli olacaktır.

Sevgiler…

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör

Yorumlar (2)

Seyit Salçı
08.03.2020

Elinize sağlık harika bir video fakat sormak istediğim şu bu şekilde kesilmiş balık nasıl pişirilir yagdami firindami

Kısık Ateş
10.03.2020

Merhaba, bunun bir kuralı yoktur. Damak zevkinize göre her tür pişirme tekniği uygulayabilirsiniz.

Kısık Ateş
Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan KıyıcıoğluYiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!