- Şef Usulü
- Mutfağa Giriş
- Bıçak Çeşitleri ve Mutfakta Kullanım Yerleri
Bıçak Çeşitleri ve Mutfakta Kullanım Yerleri
Mutfakta kullanılan profesyonel bıçak çeşitleri ve kullanım yerleri nelerdir? Bıçak seçerken nelere dikkat edilmelidir? İşte detaylar...
19.02.2020- 21B
- 171
- Kaydet
Profesyonel şef ve şef adaylarının ilgisini çekeceğini düşündüğümüz birçok önemli konunun yanı sıra doğruluğu kanıksanmış mutfak becerilerini bizi yakından takip eden değerli takipçilerimiz ve kullanıcılarımız için ele almaya devam ediyoruz.
Bugünkü konumuz bıçak çeşitleri üzerine. Mutfakta kullanılacak bıçak çeşitlerini neye göre tercih ediyoruz?
Bıçak seçerken nelere dikkat edilir?
Mutfağa Giriş başlığı altında topladığımız birçok içerikten ilki olan ''Bıçak Çeşitleri ve Mutfakta Kullanım Yerleri'' Kısık Ateş TV kanalına abone olan herkese hitap ediyor.
*Yüklediğimiz tüm videolardan anında haberdar olmak için kanalımıza abone olup bildirimleri açmayı unutmayın.
Sevgiyle ve bilgiyle kalın. Hoşça kalın!
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler
Yemek Pişirme Teknikleri - 101
27 Ocak 2018Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?
Et Marinasyonu
08 Nisan 2018Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?
24 Nisan 2018Bir menü hazırlamanın ince detayları!