add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcameracancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookiedownloadediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-ateslinkloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpictureplacesquestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartrashtwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Şef Usulü

Bıçak Çeşitleri ve Mutfakta Kullanım Yerleri

Mutfakta kullanılan profesyonel bıçak çeşitleri ve kullanım yerleri!

Bıçak Çeşitleri ve Mutfakta Kullanım Yerleri
Paylaş

Yoğun istek üzerine Kısık Ateş Akademi sekmesiyle karşınızdayız!

Her zaman eğitici ve öğretici olmayı hedefleyen Kısık Ateş, şimdi de akademi kısmıyla herkesi kendine hayran bırakacak!

Profesyonel şef ve şef adaylarının ilgisini çekeceğini düşündüğümüz birçok önemli konunun yanı sıra doğruluğu kanıksanmış mutfak becerilerini bizi yakından takip eden değerli takipçilerimiz ve kullanıcılarımız için ele alıyoruz!

Yeni bölümlerini de yayına alacağımız birbirinden değerli konularla, her Perşembe Kısık Ateş Tv'de mutfak becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacağız!

Bu sayede kendinizi test edebilecek, bu değerli bilgilerle çevrenizde fark yaratabileceksiniz! 😊

Unutmayın, eğer isterseniz sizde gerçek bir şef olabilir ve kendinize ‘bu işte bi’ şeflik var’ dedirtebilirsiniz! 😉

Mutfağa Giriş başlığı altında topladığımız birçok içerikten ilki olan ''Bıçak Çeşitleri ve Mutfakta Kullanım Yerleri'' Kısık Ateş TV kanalına abone olan herkese hitap ediyor.

Tüm içeriklere bir tıkla ulaşabileceğiniz gibi merakı olan tüm arkadaşlarınızı YouTube kanalımıza davet edebilirsiniz...

*Yüklediğimiz tüm videolardan anında haberdar olmak istiyorsanız kanalımıza abone olup bildirimleri açmanız yeterli olacaktır.

Sevgiyle ve bilgiyle kalın. Hoşça kalın!

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan KıyıcıoğluYiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama - Ürün Geliştirme Demo Şefi
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!