Kısık Ateş
Şef Usulü

Bıçak Çeşitleri ve Mutfakta Kullanım Yerleri

Mutfakta kullanılan profesyonel bıçak çeşitleri ve kullanım yerleri nelerdir? Bıçak seçerken nelere dikkat edilmelidir? İşte detaylar...

Bıçak Çeşitleri ve Mutfakta Kullanım Yerleri
Paylaş
  • 19B
  • 168
  • Kaydet

Profesyonel şef ve şef adaylarının ilgisini çekeceğini düşündüğümüz birçok önemli konunun yanı sıra doğruluğu kanıksanmış mutfak becerilerini bizi yakından takip eden değerli takipçilerimiz ve kullanıcılarımız için ele almaya devam ediyoruz.

Bugünkü konumuz bıçak çeşitleri üzerine. Mutfakta kullanılacak bıçak çeşitlerini neye göre tercih ediyoruz?

Bıçak seçerken nelere dikkat edilir?

Mutfağa Giriş başlığı altında topladığımız birçok içerikten ilki olan ''Bıçak Çeşitleri ve Mutfakta Kullanım Yerleri'' Kısık Ateş TV kanalına abone olan herkese hitap ediyor.

*Yüklediğimiz tüm videolardan anında haberdar olmak için kanalımıza abone olup bildirimleri açmayı unutmayın.

Sevgiyle ve bilgiyle kalın. Hoşça kalın!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

338B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

27B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

21B Görüntüleme