Kısık Ateş
Şef Usulü

Enginarlı ve Dereotlu Makarna Nasıl Yapılır?

Lokal malzemelerle hazırlanan inovatif bir tarif: Enginarlı ve Dereotlu Kelebek Makarna. Enginarlı ve dereotlu soğuk makarna yapmanın püf noktaları nelerdir?

Enginarlı ve Dereotlu Makarna Nasıl Yapılır?
Paylaş
  • 5B
  • 32
  • Kaydet

Filiz Makarna iş birliği ile gerçekleştirdiğimiz Makarna Akademisi serisinde, alışılmışın dışında nefis makarna reçeteleriyle karşınızda olmaya devam ediyoruz.

İster soğuk ister sıcak olarak servis edebileceğiniz makarna tariflerinden: Tam kıvamında zeytinyağlı ve dereotlu enginarlı makarna tarifi, nasıl yapılır? Harika görüntüsü ve kolay yapımıyla, vazgeçilmez reçeteleriniz arasına yerini koruyacak nefis makarna tarifi…

Detaylar ve daha fazlası için aşağıdaki videomuza bir tıkla ulaşabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

346B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

28B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

22B Görüntüleme