Şef Usulü

Fırında Kök Sebzeler Nasıl Pişirilir?

Kök sebzeler nelerdir? Hangi kök sebze nasıl doğranır ve fırında nasıl pişirilir?

Fırında Kök Sebzeler Nasıl Pişirilir?
Paylaş

Bildiğiniz üzere; mutfağa giriş, ileri kesim teknikleri, kemik ve sebze suları, mutfak hazırlıkları, soslar, pişirme teknikleri ve temel pişirme teknikleri konularını tamamlamış bulunmaktayız.

Kaçıranlar; Şef Usulü adresi üzerinden geçmişe ait tüm içeriklerimize ulaşabilir veya ‘Kısık Ateş Tv’ YouTube kanalımıza abone olarak tüm eğitimlerimizi anlık takip edebilirler...

Bugün kök sebzelerin doğru teknikle fırında nasıl pişirilmesi gerektiğini göstereceğiz. Hangi kök sebze nasıl doğranır, pişirme işlemi öncesi ve sonrası nelere dikkat edilir...?

Tüm sorularınızın cevabını tek bir yerde bulabileceğiniz lezzetli videomuza hiç vakit kaybetmeden tıklayın! 😊

Çok daha fazlası için alanında uzman şefimizden destek alabileceğinizi unutmayın.

Gelecek hafta aynı gün ve saatte görüşmek üzere… 👨‍🍳👩‍🍳

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
0 / 1000

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan KıyıcıoğluYiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

130B
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

8B
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

6B