Tarif

Aç Bitirli Krep Tarifi

İster atıştırmalık, isterseniz de doyurucu bir kahvaltı niyetine tüketebileceğiniz krep tarifi nasıl yapılır? Krep hamuru yapımı ve püf noktaları nelerdir?
20 Dakika
2-4 Kişilik
Kahvaltı Tarifleri
Tava
Aç Bitirli Krep Tarifi
Paylaş
  • 14B
  • 62
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Krep Hamuru için:
2 adet yumurta
120 ml Pınar Süt
Pınar
120 ml su
140 g elenmiş un
1-2 tutam tuz
İçi için:
Pınar Aç Bitir Salam
Pınar
Pınar Kaşar Peyniri
Pınar
renkli biber

Nasıl Yapılır?

  • Tüm krep malzemelerini derin bir kabın içinde çırpın ve pürüzsüz bir karışım elde edin.
  • Krep hamurunu yanmaz yapışmaz bir tavaya 1 kepçe kadar akıtıp önlü arkalı pişirin.
  • Hazır olan krepleri dörde katlayarak içlerini; salam, kaşar peyniri ve biber olacak şekilde doldurun.
  • Son olarak frenk soğanı ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı Tarifleri Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Mıkla Tarifi
15 Dakika
2-4 Kişilik
25B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Krep Tarifi
20 Dakika
4-6 Kişilik
244B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Kidolu Mısır Gevreği Tarifi
11B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.