- Tarifler
- Kahvaltı Tarifleri
- Aç Bitirli Krep Tarifi
Tarif
Aç Bitirli Krep Tarifi
İster atıştırmalık, isterseniz de doyurucu bir kahvaltı niyetine tüketebileceğiniz krep tarifi nasıl yapılır? Krep hamuru yapımı ve püf noktaları nelerdir?
20 Dakika
2-4 Kişilik
Kahvaltı Tarifleri
Tava
![Aç Bitirli Krep Tarifi](https://cdn.kisikates.com.tr/image-cache/cache/recipe_main_image_large/https---cdn.kisikates.com.tr/recipe-media/c6f390a1de205d9e883f96703c939b99ab186d5c.jpeg)
Paylaş
- 14B
- 64
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Krep Hamuru için:
2 adet yumurta
120 ml su
140 g elenmiş un
1-2 tutam tuz
İçi için:
renkli biber
Nasıl Yapılır?
- 1Tüm krep malzemelerini derin bir kabın içinde çırpın ve pürüzsüz bir karışım elde edin.
- 2Krep hamurunu yanmaz yapışmaz bir tavaya 1 kepçe kadar akıtıp önlü arkalı pişirin.
- 3Hazır olan krepleri dörde katlayarak içlerini; salam, kaşar peyniri ve biber olacak şekilde doldurun.
- 4Son olarak frenk soğanı ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
![Pınar Online](/19fa6c495c110b9e791cc5a1cbd664d0.png)
![Ömür Akkor](https://cdn.kisikates.com.tr/image-cache/cache/user_avatar_medium/https---cdn.kisikates.com.tr/user-avatar/24a08d185de9ad0f4393530d7cfc68081bf4d428.png)
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Kahvaltı Tarifleri Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.