Paylaş
- 242B
- 280
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Derin bir karıştırma kabına tüm malzemeleri ekleyin.
- 2Mikser veya tel çırpıcı yardımıyla pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpın.
- 3Daha da pürüzsüz olmasını sağlamak için tel süzgeçten geçirin.
- 4Krep hamurunu en az 5 dakika dinlendirin.
- 5Yanmaz, yapışmaz tabanlı teflon tavayı bir kağıt havlu yardımıyla her pişirme öncesi yağlayın. (bu sayede tavada biriken fazla yağı da almış olursunuz)
- 6Yarım kepçe olacak ölçülerde harcı tavaya dökün ve tabanının tamamını kaplayacak şekilde yayın.
- 7Her iki yüzünü 1,5-2 dakika arası pişirin.
- 8Servis etmeden önce yanına dilediğiniz meyve, çikolata sos veya reçel koyabilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
1.7
3 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?