Paylaş
- 40B
- 120
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet yumurta beyazı
150 g pudra şekeri
250 g toz Antep fıstık
360 g kaymak
Nasıl Yapılır?
- 1Bir karıştırma kabında yumurta beyazı çırpılır içerisine elenmiş pudra şekeri eklenir ve kabarana kadar çırpılır.
- 2Ardından toz Antep fıstığı ekleyerek hamur gibi yoğurulmaya başlanır.
- 3+4 derecede en az yarım saat dinlendirilir.
- 4Dinlenen hamura kaymak eklenir ve tezgah üstü mikserde 2 dakika boyunca karıştırarak kaymağın yedirilmesi sağlanır.
- 5Streç filme sararak rulo yapılır, buzdolabında soğutulur.
- 6Dilimleyerek servis edilir.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Elif Çıtak
Şef
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?