Kısık Ateş
Tarif

Baharatlı Tavuk Budu Tarifi

Sizleri çoğumuzun severek yediği tavuğun, farklı bir versiyonuyla buluşturmak istiyorum. Fırında baharatlı tavuk but tarifi nasıl yapılır?
60 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Fırın
Baharatlı Tavuk Budu Tarifi
Paylaş
  • 14B
  • 86
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
8 adet derili tavuk butu
120 ml sızma zeytinyağı
1/2 demet taze kekik
1/2 demet taze fesleğen
1/4 demet maydanoz
4 diş sarımsak
yeteri kadar taze çekilmiş karabiber
yeteri kadar kaya tuzu

Nasıl Yapılır?

  • Taze kekik, fesleğen, maydanoz ve sarımsağı ince ince kıyın.
  • Tuz, karabiber ve zeytinyağı ile kıydığınız baharatları harmanlayın.
  • Hazırladığınız bu harcı tavuk butlarının derilerinin altına yerleştirin.
  • Daha sonra etlerin dışını zeytinyağı ile kaplayıp yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin.
  • Önceden ısıtılmış 180°C fırında, ortalama 45 dakika pişirip sıcak olarak servis edin. Afiyet olsun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Beyaz Et/Tavuk Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Fırında Tavuk Kanat Tarifi
30 Dakika
4-6 Kişilik
116B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Patates Püreli Lokum Hindi Tarifi
14B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Hindi Tandır ve Firik Pilavı Tarifi
23B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.