Tarif

Kekikli Tavuk Pirzola Tarifi

Enfes kokusuyla fırında zeytinyağlı kekikli tavuk but pirzola tarifi.
45 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et Tarifleri
Fırın
Kekikli Tavuk Pirzola Tarifi
Paylaş
  • 18B
  • 47
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
6 adet tavuk but pirzola
5 g kekik
20 ml zeytinyağı
5 g karabiber
5 g pul biber
50 g soya fasulyesi
2 adet havuç

Nasıl Yapılır?

  • But pirzolaları bir tencerede haşlayın.
  • Diğer tarafta zeytinyağı ile baharatları karıştırın.
  • But pirzolaları bu karışıma buladıktan sonra 200 derece fırında 15-20 dakika üstleri kızarana kadar pişirin.
  • Soya fasulyelerini sıcak suda 10 dakika bekletin.
  • Havuçları rendeleyin, zeytinyağı ve tuz ekleyerek harmanlayın.
  • Karışımı fırından çıkan ve servis tabağına aldığınız but pirzolaları ile birlikte servise sunun.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Elif Çıtak
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Fırında Tavuk Kanat Tarifi
30 Dakika
4-6 Kişilik
100B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Yılbaşı Hindisi Tarifi
270 Dakika
8-10 Kişilik
17B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Kremalı Baharatlı Tavuk Kanatları Tarifi
15B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.