Kısık Ateş
Tarif

Kekikli Tavuk Pirzola Tarifi

Enfes kokusuyla fırında zeytinyağlı kekikli tavuk but pirzola tarifi.
45 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Fırın
Kekikli Tavuk Pirzola Tarifi
Paylaş
  • 23B
  • 47
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
6 adet tavuk but pirzola
5 g kekik
20 ml zeytinyağı
5 g karabiber
5 g pul biber
50 g soya fasulyesi
2 adet havuç

Nasıl Yapılır?

  • But pirzolaları bir tencerede haşlayın.
  • Diğer tarafta zeytinyağı ile baharatları karıştırın.
  • But pirzolaları bu karışıma buladıktan sonra 200 derece fırında 15-20 dakika üstleri kızarana kadar pişirin.
  • Soya fasulyelerini sıcak suda 10 dakika bekletin.
  • Havuçları rendeleyin, zeytinyağı ve tuz ekleyerek harmanlayın.
  • Karışımı fırından çıkan ve servis tabağına aldığınız but pirzolaları ile birlikte servise sunun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Beyaz Et/Tavuk Tarifleri

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Kremalı Baharatlı Tavuk Kanatları Tarifi
18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Izgarada Soslu Tavuk Kanat Tarifi
19B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
İç Pilav Dolgulu Hindi Tarifi
120 Dakika
8-10 Kişilik
24B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.