Kısık Ateş
Tarif

Bal Kabaklı Cheesecake Tarifi, Nasıl Yapılır?

Yapabileceğiniz en kolay cheesecakelerden biri! Görüntüsünün yanında tadı da en az onun kadar olağan üstü... Bal Kabaklı Cheesecake tarifi nasıl yapılır?
50 Dakika
2-4 Kişilik
Cheesecake Tarifleri
Karıştırma
Bal Kabaklı Cheesecake Tarifi, Nasıl Yapılır?
Paylaş
  • 17B
  • 138
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
240 ml Pınar Süt
Pınar
225 g Pınar Krem Şanti
Pınar
200 g Pınar Labne
Pınar
1 paket toz jöle
240 ml kaynar su
120 ml soğuk su
200 g çıtır kabak şekeri
Cheesecake Tabanı için:
150 g burçak bisküvi
50 g Pınar Tereyağı
Pınar
35 g ceviz içi

Nasıl Yapılır?

  • Cheesecake tabanı için bisküvileri robottan geçirin ve erimiş tereyağı ile yoğurun. Üzerine ceviz ilave edin.
  • Küçük 14 cm'lik çember kalıpların zeminine bastırarak eşit yerleştirin.
  • Diğer bir tarafta süt ve krem şantiyi çırpın, üzerine labneyi ekleyin ve karıştırın.
  • Başka bir tarafta 1 paket toz jöleyi, 1 su bardağı kaynar suda eritin. Üzerine yarım su bardağı soğuk su ekleyin.
  • Jöleli karışımı labneli karışıma ilave edip karıştırın. Kelepçeli kalıba boşaltın ve bir süre sertleşmesi için buzdolabında dinlendirin.
  • Üzerlerine halka halka dilimlediğiniz kabak şekerlerini koyarak soğuk olarak servis yapabilirsiniz.

Püf Noktası

*14 cm'lik cheesecake çemberleri kullanabilirsiniz!

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Pasta Tarifleri Tarifleri

Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Lavantalı Cheesecake Tarifi
90 Dakika
6-8 Kişilik
9B Görüntüleme
Choco Labneli San Sebastian Cheesecake Tarifi
13B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Pınar Beyaz’lı San Sebastian Cheesecake Tarifi
33B Görüntüleme

Yorumlar (3)

Nc Nc
· 12.11.2019

Abi süper bir görüntü eminim lezzetide görüntüsü kadar güzeldir emeğine sağlık ✨

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Ömür Akkor
· 10.02.2020

Teşekkür ederim Necmettin, kesinlikle çok lezzetlidir, denemelisin. 😊

Mehmet Can Doğan
· 15.03.2020

Bu kadar kolay olabileceğini hiç düşünmemiştim ilk fırsatta yapıyorum:)

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi