add-circle-outlineaddarrow-downarrow-leftarrow-rightarrow-upbookmark-filledbookmarkcancelcaret-rightchat-bubblecheck-circlecheckcheckbox-marked-circle-outlinechef-hatcircle-filledclocheclosecloud-uploadcoffeecomment-question-outlinecomment-write-outlinecookiedownloadediteventexitfacebookfoodfrying-panheart-filledheart-outlinehelp-outlineinfo-outlineinfoinstagramkey-pointkeyboard-arrow-downkeyboard-arrow-leftkeyboard-arrow-rightkeyboard-arrow-upkisik-atesloading-3-quarterslocation-pin-filledlocation-pinmapmenumore-horizmore-vertnotifications-outlineperson-addpersonpictureplacesquestionquote-leftquote-rightreciperemovereplyschedulesearchsettingssharestartwitterverifiedvideocamwarningyoutube-play
Tarif

Balık Ekmek Uskumru

Omega-3 kaynağı uskumrunun bu haline bayılacaksınız!
30 Dakika
1 Kişilik
Balık
Tava

Malzeme Listesi

1 adet uskumru fileto (yanak)
1 dilim tam tahıllı ekmek
40 g karışık yeşillik
1/2 adet limon
20 ml zeytinyağı
50 g havuç
20 g çengelköy salatalık
4 g tuz
3 g taze çekilmiş tane karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Uskumru balığından fileto çıkartılır ve kılçıkları temizlenir.
  • Tuz ve karabiber ile tatlandırılır.
  • Bir teflon tava veya plate ızgarada her iki tarafı kızarana kadar pişirilir.
  • Dilerseniz ekmek kızartılır. Karışık yeşillik, havuç, salatalık ve zeytinyağı ile bir salata yapılır.
  • En altta ekmek, üzerinde salata ve en üstte balık olacak şekilde servis tabağına alınır.
  • Yanında limon dilimi ile servis edilir.
Oytun Dağlı
Oytun DağlıYaşar Birleşik Pazarlama-Ürün Geliştirme Demo Şefi
Paylaş

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz
Yorum bırakmak için önce giriş yapın

Benzer Tarifler

Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Soslu Mezgit
30 Dakika
2-4 Kişilik
Kısık Ateş
Kısık AteşModeratör
Ekşi Kremalı Fırın Somon
30 Dakika
2 Kişilik