Tarif

Balık Ekmek Uskumru Tarifi

Omega-3 kaynağı uskumrunun bu haline bayılacaksınız! Balık ekmek uskumru tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
1 Kişilik
Deniz Ürünleri ve Balık Tarifleri
Tava
Paylaş
  • 21B
  • 85
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet uskumru fileto (yanak)
1 dilim tam tahıllı ekmek
40 g karışık yeşillik
1/2 adet limon
20 ml zeytinyağı
50 g havuç
20 g çengelköy salatalık
tuz
taze çekilmiş tane karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Uskumru balığından fileto çıkartılır ve kılçıkları temizlenir.
  • Tuz ve karabiberle tatlandırılır.
  • Bir teflon tava veya plate ızgarada her iki tarafı kızarana kadar pişirilir.
  • Dilerseniz ekmek kızartılır. Karışık yeşillik, havuç, salatalık ve zeytinyağı ile bir salata yapılır.
  • En altta ekmek, üzerinde salata ve en üstte balık olacak şekilde servis tabağına alınır.
  • Yanında limon dilimi ile servis edilir.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Deniz Ürünleri ve Balık Tarifleri Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Taze Baharatlı Kalamar Tempura Tarifi
18B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Kağıtta Limonlu Balık Tarifi
13B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Bezelye Püreli Somon Tava Tarifi
14B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.