Tarif

Bal Kabaklı Bruschetta Tarifi

Pratik tarifiyle Bal Kabaklı Bruschetta nasıl yapılır?
20 Dakika
2 Kişilik
Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri
Pişirilmez
Bal Kabaklı Bruschetta Tarifi
Paylaş
  • 12B
  • 58
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
6 adet ince dilim bal kabağı
3 adet dilimlenmiş ekşi maya ekmeği
20 g Pınar Labne
Pınar
20 g Pınar Beyaz
Pınar
10 g kapari
10 g Pınar Tereyağı
Pınar
1-2 adet dilim kırmızı biber
2-3 dal frenk soğanı
10 g zeytinyağı
yeteri kadarkaya tuzu

Nasıl Yapılır?

  • Bal kabağı ve ekmekleri, bir tavada tereyağında kaya tuzu ilave ederek kızartın.
  • Diğer tarafta labne ve Pınar Beyaz'ı bir kasede karıştırın.
  • Kızaran ekmeklere peynir karışımını gelişi güzel yayıp kabakları ekleyerek onun da üstüne tekrar peynir karışımını koyun.
  • En üste kırmızı biber, kapari ve frenk soğanı yerleştirin.
  • Bir miktar sızma zeytinyağını döküp servis yapın.

Püf Noktası

*Damak zevkinize göre frenk soğanı, zeytinyağı ve kaya tuzu ekleyin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Krem Peynirli Kızarmış Patates Tarifi
13B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Kabak Mücveri Tarifi
30 Dakika
6-8 Kişilik
203B Görüntüleme
Vildan Tünay
Vildan Tünay
Pasta Şefi & Yemek Fotoğrafçısı & Dijital İçerik Üretici
Fırında Beşamel Soslu Karnabahar Tarifi
24B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.