Paylaş
- 16B
- 119
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
40 ml zeytinyağı
6 adet kırmızı biber
3 adet havuç
1 adet soğan
3 diş sarımsak
2 adet armut
800 ml tavuk suyu
15 g pul biber
40 g bal
10 g tuz
10 g karabiber
Nasıl Yapılır?
- 1Bir tencerede zeytinyağı ve tereyağını eritin.
- 2Doğranmış kırmızı biber, havuç, soğan ve sarımsağı ekleyin.
- 3Ara ara karıştırarak 10 dakika kısık ateşte kavurun.
- 4Kabukları soyulmuş ve doğranmış armutları ekleyin, 5 dakika daha pişirin.
- 5Tavuk suyu, bal, pul biber, tuz ve karabiberi ilave ederek 30 dakika boyunca pişirmeye devam edin.
- 6Sebzeler yumuşayınca ve çorba koyulaşmaya başlayınca blender'dan geçirin.
- 7Sıcak olarak servis edin. Afiyet olsun.
Püf Noktası
*Baharat oranlarını damak zevkinize göre ayarlayın.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?