Paylaş
- 13B
- 18
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet bazlama ekmeği
1 kg Pınar İnegöl Köfte
80 g süzme yoğurt
20 g domates salçası
1/4 demet maydanoz
Nasıl Yapılır?
- 1Köfteleri tereyağında kızartın.
- 2Bazlamayı fırında ısıtın.
- 3Domates salçası ve tereyağını sos tavasına koyup, sosu hazırlayın.
- 4Isıttığınız bazlamayı koyun, köfteleri koyun ardından süzme yoğurdu koyun.
- 5Son olarak üstüne hazırladığınız domates sosunu koyup maydanoz ile süsleyin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Aç Gezenler
AG Creative
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Et Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.