Tarif

Buğdaylı Yoğurtlu Kabak Tarifi

Pratik ve lezzetli tariflerde bugün! Pratik ve lezzetli yoğurtlu kabak tarifi nasıl yapılır?
20 Dakika
2 Kişilik
Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri
Karıştırma
Buğdaylı Yoğurtlu Kabak Tarifi
Paylaş
  • 22B
  • 149
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
50 g buğday
3 adet yeşil kabak
1 adet kuru soğan
200 g Pınar Yoğurt
Pınar
2 diş sarımsak
dereotu

Nasıl Yapılır?

  • Buğdayları suda 1-2 saat bekletin sonra haşlayın.
  • Kabakları iri küpler halinde doğrayın ve bol yağda kızartın.
  • Yağlı kağıt üzerinde fazla yağı süzdürün.
  • Kuru soğanı piyazlık doğrayın.
  • Yoğurdu ezilmiş sarımsakla iyice karıştırın.
  • Kabakları soğan ve buğdayla karıştırıp tuzunu ekleyin.
  • Servis tabağına aktarın üzerine sarımsaklı yoğurt sosu dökün.
  • İnce doğranmış dereotunu serpin ve servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Ekşi Kremalı Taze Bakla Tarifi
10B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Közlenmiş Patlıcan Tarifi
25 Dakika
2-4 Kişilik
25B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Anadolu Cacığı Tarifi
15 Dakika
2-4 Kişilik
13B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.