- Tarifler
- Makarna Tarifleri
- Cevizli Erişte Tarifi
Tarif
Cevizli Erişte Tarifi
Anadolu lezzetlerini Cevizli Erişte tarifi ile yaşatmaya devam ediyoruz. Cevizli erişte makarnası tarifi nasıl yapılır?
25 Dakika
2-4 Kişilik
Makarna Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 60B
- 49
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Bir tencereye tereyağını koyup koyu renge gelene kadar ateşte bekletiyoruz, ardından erişteyi ekleyip bir süre kavuruyoruz.
- 2Güzelce kavrulan eriştelere sıcak suyu ekleyip, kapağını kapatıyoruz ve 10 dakika kadar suyu çekene kadar pişmeye bırakıyoruz.
- 3Erişteler pişerken ayrı bir tavada doğranmış cevizleri bir yemek kaşığı tereyağında kavuruyoruz.
- 4Suyunu çeken erişte makarnası ile kavrulmuş cevizleri birleştirip, tuzunu ekliyoruz ve güzelce karıştırdıktan sonra sıcak olarak servis ediyoruz.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Makarna Tarifleri
volkan bozoklu
executive chef kökenli fmdanışman egitmen cheftruzim işletmecirestaurant otelmenü planlamaişletmeci
30 Dakika
4-6 Kişilik
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.