Paylaş
- 13B
- 46
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
10 ml zeytinyağı
2 diş sarımsak
2 adet misket limon kabuğu rendesi
1 adet misket limonu suyu
30 g toz parmesan peyniri
2 demet ayıklanmış su teresi
20 g pesto sos
yeteri kadar tuz
yeteri kadar karabiber
500 g linguine makarna
Nasıl Yapılır?
- 1Makarna aldente haşlanır.
- 2Tencerede zeytinyağı ısıtılır ve ince kıyılmış sarımsaklar hafif sotelenir.
- 3Limon kabukları ilave edilip aromasının geçmesi sağlanır.
- 4Limon suyu, Pınar Ekşi Krema, krema, tuz ve karabiber eklenir bir taşım kaynatılır.
- 5Sos ateşten alınır parmesan peyniri, su teresi eklenir ve harmanlanır.
- 6Sos makarna ile karıştırılır ve servis tabağına alınır.
- 7Üzerine bir kaşık ile pesto sos eklenir.
Püf Noktası
*Makarnayı haşladığınız sudan bir miktar ayırmanız, makarnayı sos ile karıştırdıktan sonra kıvamını istediğiniz gibi ayarlamanıza yardımcı olacaktır.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Makarna Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.