Tarif

Su Tereli Misket Limonlu Makarna Tarifi

İçinizi ferahlatacak aromalı enfes bir makarna tarifi: Su tereli misket limonlu makarna tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
4-6 Kişilik
Makarna Tarifleri
Tencere
Su Tereli Misket Limonlu Makarna Tarifi
Paylaş
  • 14B
  • 46
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
10 ml zeytinyağı
2 diş sarımsak
2 adet misket limon kabuğu rendesi
1 adet misket limonu suyu
150 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
50 ml Pınar Krema
Pınar
30 g toz parmesan peyniri
2 demet ayıklanmış su teresi
20 g pesto sos
yeteri kadar tuz
yeteri kadar karabiber
500 g linguine makarna

Nasıl Yapılır?

  • Makarna aldente haşlanır.
  • Tencerede zeytinyağı ısıtılır ve ince kıyılmış sarımsaklar hafif sotelenir.
  • Limon kabukları ilave edilip aromasının geçmesi sağlanır.
  • Limon suyu, Pınar Ekşi Krema, krema, tuz ve karabiber eklenir bir taşım kaynatılır.
  • Sos ateşten alınır parmesan peyniri, su teresi eklenir ve harmanlanır.
  • Sos makarna ile karıştırılır ve servis tabağına alınır.
  • Üzerine bir kaşık ile pesto sos eklenir.

Püf Noktası

*Makarnayı haşladığınız sudan bir miktar ayırmanız, makarnayı sos ile karıştırdıktan sonra kıvamını istediğiniz gibi ayarlamanıza yardımcı olacaktır.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Makarna Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Renkli Soğuk Makarna Tarifi
20 Dakika
2 Kişilik
21B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
4 Peynirli Spaghetti Tarifi
25 Dakika
6-8 Kişilik
39B Görüntüleme
Sebzeli Cevizli Erişte Tarifi
30 Dakika
6-8 Kişilik
14B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.