Paylaş
- 18B
- 121
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g bitter çikolata
50 g sütlü çikolata
5 ml vanilya özütü
Nasıl Yapılır?
- 1İnce kıyılmış çikolataları ve 50 ml kremayı benmaride eritin ve kenara alın.
- 2250 ml soğuk kremayı mikser ile çırpın. Vanilya özütü ekleyip çırpmaya devam edin.
- 3Oda ısısına gelen çikolatayı 3 kerede çırpılmış kremaya ekleyin. Spatula ile söndürmeden karıştırın. Tamamen homojen kıvam alınca servis edeceğiniz kuplara alın.
- 4Buzdolabında 3 saat beklettikten sonra, üzerine çırpılmış krema veya çikolata rendesi ekleyerek servise hazır hale getirin.
Püf Noktası
*Tarif videoma, Kısık Ateş TV (YouTube) kanalından ulaşabilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Vildan Tünay
Pasta Şefi & Yemek Fotoğrafçısı & Dijital İçerik Üretici
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?