Tarif

Çilekli Fındıklı Kek Tarifi

Taze çileklerle kolayca yapabileceğiniz ilk önce gözünüze sonra midenize hitap eden bir kek tarifi. Çilekli kek tarifi nasıl yapılır?
55 Dakika
8-10 Kişilik
Tatlı Kek ve Kurabiye Tarifleri
Fırın
Çilekli Fındıklı Kek Tarifi
Paylaş
  • 13B
  • 91
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
240 ml Pınar Süt
Pınar
200 g toz şeker
3 adet yumurta
215 g sıvı yağ
280 g un
50 g dövülmüş fındık
10 g kabartma tozu
20 g kakao
10 g toz vanilya
Üzeri için:
10 adet taze çilek
200 g Pınar Beyaz
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • 3 adet yumurta ve toz şekeri çırpın. Yağı ve sütü ilave edin.
  • Ardından yavaşça karıştırarak sırayla kakao, toz vanilya, un ve kabartma tozunu ekleyin.
  • Dövülmüş fındıkları ilave edin. Yağlanmış fırın kabına dökün.
  • Önceden ısıtılmış 170 derece fırında yaklaşık 30-35 dk. pişirin. Pişen keki dinlenmeye bırakın.
  • Kekiniz soğuduktan sonra üzerine Pınar Beyaz sürün ve taze çileklerle süsleyin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kek ve Kurabiye Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Cupcake Tarifi
40 Dakika
4-6 Kişilik
25B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Greyfurtlu Brownie Tarifi
70 Dakika
4-6 Kişilik
7B Görüntüleme
Zencefilli İsveç Kurabiyesi Tarifi
31B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.