Paylaş
- 14B
- 240
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
25 ml zeytinyağı
2 adet piliç fileto
20 g domates salçası
2 diş sarımsak
10 adet çeri domates
2 dal taze fesleğen
tuz
karabiber
Nasıl Yapılır?
- 1Yanmaz yapışmaz bir tavada zeytinyağını ısıtın. Üzerine piliç filetoları ekleyin.
- 2Tuz ve karabiber ile lezzetlendirdikten sonra önlü arkalı nar gibi kızarana kadar pişirin.
- 3Ayrı bir tavada 2 yemek kaşığı zeytinyağı ısıtın, üzerine domates salçası ve doğranmış sarımsakları ekleyip kavurun. Bu aşamada az miktarda su ekleyin.
- 4Ardından kremayı ilave edip karıştırarak kaynatın.
- 5Doğranmış çeri domates ve taze fesleğen yapraklarını sosa ekleyin. Tuz ve karabiber ile lezzetlendirip ocaktan alın.
- 6Domates sosunun içine (fotoğraftaki gibi) pişen filetoları ekleyip sıcak olarak servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?