Paylaş
- 17B
- 64
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
5 g ayçiçek yağı
1 adet soğan
2 diş sarımsak
60 g mantar
10 g un
1,5 l su
5 g tuz
5 g karabiber
Nasıl Yapılır?
- 1Tereyağı ve ayçiçek yağını tencereye alıp kızdırın. Üzerine yemeklik doğranmış soğanı ekleyin ve biraz pişirin.
- 2İnce doğranmış sarımsakları da ekleyip kavurduktan sonra küp küp doğradığınız mantarları ilave edin.
- 3Tencerenizin kapağını kapatıp 5 dakika pişirin ve kavurmaya devam edin ardından unu ilave edin ve unla beraber kavurun.
- 4Kaynattığınız suyu yavaşça üzerine dökün.
- 5Tuzunu ve karabiberini ekleyip tatlandırın. 20 dakika tencerenizin kapağı kapalı şekilde pişirin.
- 620 dakikanın sonunda ekşi kremayı ekleyin ve 5 dakika da bu şekilde kaynatın. Daha sonra ocağın altını kapatın.
- 7Çorbanızı biraz dinlendirdikten sonra servise hazır hale getirin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Çorba Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.