Tarif

Ekşi Kremalı Tavuk But Tarifi

Bugün ne pişirsem diyenlere özel, Fırında Tavuk But tarifi.
45 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et Tarifleri
Fırın
Ekşi Kremalı Tavuk But Tarifi
Paylaş
  • 19B
  • 93
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet kalçalı tavuk but
70 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
5 g kırmızı toz biber
5 g kimyon
5 g tuz
2 tutam karabiber
2 diş rende sarımsak
2 dal taze kekik

Nasıl Yapılır?

  • Ekşi krema, sarımsak ve tüm baharatları güzelce karıştırın.
  • Kalçalı tavuk butlarını bu hazırladığınız ekşi kremalı sos ile marine edin. 1 saat kadar dolapta dinlendirin.
  • Ardından 180 derecelik fırında 30-35 dakika pişirin.
  • Servis tabağına aldığınız tavuğu Meksika fasulyeli bir salata veya dilediğiniz bir salata ile sunabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Zerdeçallı Sebzeli Tavuk Tarifi
18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Kaparili Kremalı Tavuk Tarifi
16B Görüntüleme
Barbekü Soslu Tavuk Kanat Tarifi
41B Görüntüleme

Yorumlar (2)

Ece Korkmaz
· 25.07.2020

Tarif adimlari biraz karismis sanki sefim?

Kısık Ateş
· 27.07.2020

Merhaba Ece, sistemsel bir sorun olmuş. Tekrar düzenlendi, kontrol edebilirsin. Kolay gelsin 😊👍