- Tarifler
- Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
- Ekşi Kremalı Tavuk But Tarifi
Tarif
Ekşi Kremalı Tavuk But Tarifi
Bugün ne pişirsem diyenlere özel, Fırında Tavuk But tarifi.
45 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Fırın
![Ekşi Kremalı Tavuk But Tarifi](https://cdn.kisikates.com.tr/image-cache/cache/recipe_main_image_large/https---cdn.kisikates.com.tr/recipe-media/0eaf4f5003f778e80900b928b37f0c9ecadb3b92.jpeg)
Paylaş
- 20B
- 94
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet kalçalı tavuk but
5 g kırmızı toz biber
5 g kimyon
5 g tuz
2 tutam karabiber
2 diş rende sarımsak
2 dal taze kekik
Nasıl Yapılır?
- 1Ekşi krema, sarımsak ve tüm baharatları güzelce karıştırın.
- 2Kalçalı tavuk butlarını bu hazırladığınız ekşi kremalı sos ile marine edin. 1 saat kadar dolapta dinlendirin.
- 3Ardından 180 derecelik fırında 30-35 dakika pişirin.
- 4Servis tabağına aldığınız tavuğu Meksika fasulyeli bir salata veya dilediğiniz bir salata ile sunabilirsiniz.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
![Pınar Online](/19fa6c495c110b9e791cc5a1cbd664d0.png)
![Kısık Ateş](https://cdn.kisikates.com.tr/image-cache/cache/user_avatar_medium/https---cdn.kisikates.com.tr/user-avatar/df868aaad0c5a83c1e45e0b84a4ed9e7fba66aab.png)
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?