- Tarifler
- Kırmızı Et Tarifleri
- Et Terbiyesi Nasıl Yapılır?
Tarif
Et Terbiyesi Nasıl Yapılır?
Etinizi son derece leziz hale getiren marinasyon tarifi. Izgara için et terbiyesi nasıl yapılır?
15 Dakika
2 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Karıştırma
![Et Terbiyesi Nasıl Yapılır?](https://cdn.kisikates.com.tr/image-cache/cache/recipe_main_image_large/https---cdn.kisikates.com.tr/recipe-media/36c9a8bc9baefc026eaa094303479024a99b0c8d.jpg)
Paylaş
- 24B
- 110
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
180 ml zeytinyağı
2-3 diş sarımsak
30 g tatlı biber salçası
10 g acı biber salçası
5 g taze kekik
Nasıl Yapılır?
- 1Tüm terbiye malzemelerini bir kapta karıştırın ve içine ızgara yapacağınız etleri ekleyin.
- 2Bir gece terbiyede beklettiğiniz etleri, pişirmeden 1 saat önce dolaptan çıkarın ve döküm bir tava veya ızgarada pişirip servis edin.
Püf Noktası
*Karabiber ve kaya tuzu ekleyiniz.
*Bu terbiyeyi tavuk eti ve diğer tüm ızgaralık etler için de kullanabilirsiniz.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
![Pınar Online](/19fa6c495c110b9e791cc5a1cbd664d0.png)
![Ömür Akkor](https://cdn.kisikates.com.tr/image-cache/cache/user_avatar_medium/https---cdn.kisikates.com.tr/user-avatar/24a08d185de9ad0f4393530d7cfc68081bf4d428.png)
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?