Tarif

Frambuazlı Cheesecake Tarifi

Zahmetli yapım aşamalarından uzak, leziz mi leziz bir cheesecake tarifi daha sizlerle...
120 Dakika
1 Kişilik
Cheesecake Tarifleri
Fırın
Frambuazlı Cheesecake Tarifi
Paylaş
  • 16B
  • 62
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
500 g Pınar Labne
Pınar
60 g Pınar Tereyağı
Pınar
210 g toz şeker
2 adet yumurta
20 g un
60 g Pınar Krema
Pınar
250 g böğürtlen
100 g toz şeker
2 g limon suyu
20 ml su

Nasıl Yapılır?

  • Oda sıcaklığındaki tereyağı ile 210 g toz şekeri homojen hale gelene kadar palet çırpma teli ile çırpın.
  • Yumurtaları ekleyip çırpmaya devam edin.
  • Ardından labneyi ekleyip çırpmaya devam edin.
  • Krema ve unu ayrı bir yerde birleştirin ve hazırlamış olduğunuz karışımın içerisine ekleyerek karıştırın.
  • Bu karışımı süzerek 8 cm'lik cheesecake kalıbına dökün.
  • Fırın tepsisine soğuk su ekleyin, hazırladığınız cheesecakei içerisine oturtun ve 90 derecelik fırında 1 saat 30 dakika pişirin.
  • Böğürtlen sosu için: bir tencerinin içerisine böğürtlenleri koyun üzerine 100 g toz şekeri ekleyip ocağa alın. İçerisine su ve limon suyunu ekleyip kaynatın. Kıvam alan sosu süzün.
  • Tabaklama için: sosu yemek kaşığı yardımı ile tabağa yayın. Üzerine cheesecake'i çemberinden çıkarıp yerleştirin ve arzu ettiğiniz meyveler ile süsleyin.

Püf Noktası

*8 cm'lik kalıp kullanılması uygundur!

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Pasta Tarifleri Tarifleri

Tabanlı ve Choco Labneli San Sebastian Cheesecake Tarifi
12B Görüntüleme
Bal Kabaklı New York Cheesecake Tarifi
19B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Çilekli Cheesecake Tarifi, Nasıl Yapılır?
13B Görüntüleme

Yorumlar (1)

Aysun Akar
· 31.10.2021

Merhaba labne yerine mascarpone kullansak olur mu? Yine 500 gram mi olmalı?