Kısık Ateş
Tarif

Frambuazlı Dondurma Nasıl Yapılır?

Nefis görüntüsü ile ağız sulandıran dondurma tarifi sizlerle... Frambuazlı dondurma tarifi nasıl yapılır?
25 Dakika
2-4 Kişilik
Dondurma Tarifleri
Karıştırma, Dondurma
Paylaş
  • 20B
  • 21
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
25 adet frambuaz
75 g süzme yoğurt
60 g Pınar Labne Peyniri
Pınar
30 g Pınar Protein Yoğurt
Pınar
40 g bal
15 g vanilya özü

Nasıl Yapılır?

  • Süzme yoğurdu ve labne peynirini karıştırma kabına ekleyin.
  • Protein yoğurdu ve vanilya özünü de karıştırma kabına ekleyin.
  • Karıştırma kabına balı da ekledikten sonra homojen bir karışım elde edene kadar karıştırın.
  • 25 adet frambuazı blender ile öğütün.
  • Öğüttüğünüz frambuazları karışımın üzerine ilave edip homojen hale gelene kadar tekrar karıştırın.
  • Karışımı uygun bir kaba aktararak üzerini hava almayacak şekilde kapatın.
  • Elde ettiğiniz dondurma karışımını 6 saat beklemek üzere buzluğa yerleştirin.
  • Buzlukta 6 saat dinlendikten sonra dilediğiniz gibi servis edebilirsiniz.

Püf Noktası

*Dondurmanın kristalize olmasını engellemek için 6 saat boyunca, her saat başı dolaptan çıkartarak karıştırın. Daha sonra üzerini örterek dolaba geri yerleştirin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Dondurma ve Sorbe Tarifleri Tarifleri

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Labneli Chia Dondurma Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
13B Görüntüleme
Kremalı Şeftalili Dondurma Tarifi
22B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Kavunlu Bademli Dondurma Tarifi
60 Dakika
2-4 Kişilik
11B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.