Kısık Ateş
Tarif

Kalamar Salatası Tarifi

Salatanın enfes deniz mahsullü hali, kalamar salatası tarifi nasıl yapılır?
15 Dakika
2-4 Kişilik
Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
Soteleme
Kalamar Salatası Tarifi
Paylaş
  • 18B
  • 29
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Kalamar
Pınar
7 adet arpacık soğan
1 adet yeşil biber
1 adet kırmızı biber
1 adet sarı biber
1 adet domates
2 diş sarımsak
20 ml zeytinyağı
10 g maydanoz
yeteri kadar tuz

Nasıl Yapılır?

  • Arpacık soğanların, sarımsakların ve domateslerin kabuklarını soyun.
  • Biber ve domatesleri küp küp doğrayın.
  • Zeytinyağı koyduğunuz tavaya sırasıyla soğanları, biberleri, domatesleri, sarımsakları ve tuzu ekleyerek 2 dakika soteleyin.
  • Kalamarları ekleyip 2 dakika daha soteleme işlemine devam edin.
  • Kalamar salatası hazır ince kıyılmış maydanoz ile servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Sicilya Usulü Barbun Tarifi
40 Dakika
2-4 Kişilik
16B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Fırında Sebzeli Levrek Tarifi
19B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Levrek Marin Tarifi
40 Dakika
2 Kişilik
26B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.