- Tarifler
- Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
- Sicilya Usulü Barbun Tarifi
Tarif
Sicilya Usulü Barbun Tarifi
Sicilya usulü barbun nasıl yapılır?
40 Dakika
2-4 Kişilik
Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri
Tava
![Sicilya Usulü Barbun Tarifi](https://cdn.kisikates.com.tr/image-cache/cache/recipe_main_image_large/https---cdn.kisikates.com.tr/recipe-media/e3f2529e85b0c68ec7033a1990308b74eaf6f906.jpeg)
Paylaş
- 16B
- 87
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet taze barbun
25 g soğan
5 g sarımsak
10 ml zeytinyağı
100 g domates
50 ml balık suyu
10 g kapari
50 g çekirdeksiz siyah zeytin
3 yaprak taze fesleğen
Nasıl Yapılır?
- 1Balıklar temizlenir ve filetosu çıkartılır. Soğan ve sarımsak ince ince doğranır zeytinyağı ile sotelenir.
- 2Domateslerin kabuğu soyulur, konkase doğranır bir tavaya eklenir.
- 3Fileto barbunlar tavaya eklenir ve balık suyu eklenerek orta kısık ateşte pişmeye bırakılır.
- 44 dk sonra balıklar bir spatula yardımı ile çevrilir, kapari ve siyah zeytin eklenir.
- 5Tabağa aldıktan sonra şifoned (ince uzunlamasına kıyılmış/chiffonade) keşilmiş fesleğen eklenip servis edilir.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
![Pınar Online](/19fa6c495c110b9e791cc5a1cbd664d0.png)
![Oytun Dağlı](https://cdn.kisikates.com.tr/image-cache/cache/user_avatar_medium/https---cdn.kisikates.com.tr/user-avatar/c69ef37ad62f7abdc62dc4c5852aace60239e4dc.png)
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Deniz Ürünleri/Balık Tarifleri Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.