Kısık Ateş
Tarif

Kaparili Kremalı Tavuk Tarifi

Klasik kremalı tavuk tariflerinin aksine alternatif tatlar ilave ederek mükemmel sonuçlar elde edebileceğiniz Kaparili Kremalı Tavuk tarifi nasıl yapılır? Detaylar için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın.
45 Dakika
2 Kişilik
Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Tava
Paylaş
  • 17B
  • 154
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
10 ml zeytinyağı
250 g tavuk göğsü
1/4 adet kuru soğan
1 diş sarımsak
10 g un
50 ml fermente üzüm suyu
20 ml limon suyu
100 g konserve domates
100 ml tavuk suyu
30 g kapari
70 ml Pınar Krema
Pınar
yeteri kadartuz ve karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Bir tavada zeytinyağı ile küp doğranmış tavuk göğsünü soteleyin.
  • Doğranmış kuru soğan ve sarımsağı da ekleyerek sotelemeye devam edin.
  • Un ilave ederek karıştırın.
  • Fermente üzüm suyu ve limon suyu ilavesinin ardından suyunu çektirene kadar karıştırmaya devam edin.
  • Konserve domates, tavuk suyu ve kapariyi de ekleyerek iyice karıştırın.
  • Kremayı, asit içeren ürünlerin kıvamı homojen olduktan sonra ilave edin.
  • Tuz ve karabiber ile tatlandırdıktan sonra güzelce karıştırın, sıcak olarak servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Beyaz Et/Tavuk Tarifleri Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Mantarlı Piliç Tarifi
40 Dakika
2-4 Kişilik
11B Görüntüleme
Susamlı Tavuk Kanatları Tarifi
18B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Köri Soslu Tavuk Tarifi
45 Dakika
6-8 Kişilik
632B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.