Kısık Ateş
Tarif

Kebap Üçlüsü Tarifi

Eşsiz kebap üçlüsü tarifi...
60 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Izgara
Kebap Üçlüsü Tarifi
Paylaş
  • 11B
  • 34
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g dana kıyma
1 diş sarımsak
10 g tuz
5 g karabiber
100 g tavuk göğsü
1/2 demet maydanoz
1 diş sarımsak
10 g tuz
5 g karabiber
200 g somon
10 g dereotu
1 adet yumurta
5 g un
10 g tuz
5 g karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Kuşbaşı etleri zırhlı bıçağı ile kıyma haline getirin .Sonra ezdiğiniz sarımsakları, tuzu ve karabiberi ekleyip birbirleriyle özdeşleştirin. Hazırladığınız malzemeyi bambu şişe ya da tahta şişlere takarak kebap şeklini verin.
  • Yağı ve kıkırdağı alınmış tavuk göğüsünü önce bıçakla küçük parçalara ayırıp sonra diğer malzemeleri katarak zırh yardımıyla kıyma haline getirin. Çöp şişe takarak kebap şeklini verin.
  • Derisi ve kılçığı alınmış temizlenmiş somon filetosuna yukarıdaki işlemin aynısı yapın.Tek farkı somon etinin yağlı olasından dolayı kıyma kıvamına getirilirken özdeşleşmemesi ve çabuk dağılmasından dolayı un ve yumurta katın. Izgarada pişirilen kebapların yanına bulgur veya beyaz pilav eşliğinde servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri Tarifleri

Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Kuzu Mutancana Tarifi
40 Dakika
2 Kişilik
43B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Kinoalı Sebzeli İsveç Köfte Tarifi
14B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Et Terbiyesi Nasıl Yapılır?
24B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.