Paylaş
- 12B
- 118
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
100 g tam buğday unu
25 g beyaz un
30 ml zeytinyağı
1 adet yumurta
5 g tuz
5 g kabartma tozu
Nasıl Yapılır?
- 1Geniş bir karıştırma kabına bütün malzemeleri sırasıyla koyun. Çırpma teli yardımıyla homojen bir kıvam alana kadar çırpın.
- 2Yanmaz yapışmaz tabanlı bir tavayı zeytinyağı ile hafifçe yağlayın.
- 3Hazırladığınız pancake harcından kepçe yardımıyla tavaya dökün. Boyutlarını dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
- 4Her iki yüzünü de 2’şer dakika eşit olacak şekilde pişirin.
- 5Hamur harcı bitene kadar bu işlemi tekrarlayın.
- 6Sıcak olarak servis etmeye özen gösterin, afiyet olsun.
Püf Noktası
*Pancake’leriniz daha puf puf olmasını istiyorsanız, tüm malzemelerin oda sıcaklığında olmasına özen gösterin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Kahvaltı Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.