- Tarifler
- Kek ve Kurabiye
- Tatlı Kek ve Kurabiye
- Kestaneli Kurabiye
Tarif
Kestaneli Kurabiye
İçi dolgulu, kestaneli kurabiye tarifi.
40 Dakika
10-12 Kişilik
Tatlı Kek ve Kurabiye
Fırın

Paylaş
- 16B
- 35
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 kg un
400 g şeker
4 adet yumurta
15 g maya
15 g kabartma tozu
500 g kestane
100 g damla drop
200 g çikolata
50 g Hindistan cevizi
Nasıl Yapılır?
- 1Un, şeker, yağ, maya, kabartma tozunu güzelce yoğurun.
- 2Kestaneleri ezip içerisine damla dropları karıştırın.
- 3Hamuru yuvarlak şekilde açıp, içine kestaneli iç harcı ekleyip, yuvarlayın.
- 4Önceden ısıtılmış 160°C fırında 17 dakika pişirin.
- 5Soğuduktan sonra benmari usulu erittiğiniz çikolataya batırın
- 6En son aşama üzerine Hindistan cevizi serpin.
Püf Noktası
Kurabiyeleri benmari usulü erittiğiniz çikolataya batırmadan önce soğuduğuna emin olun.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Elif Çıtak
Şef
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Kek ve Kurabiye Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.