Tarif

Kolay Tepsi Kebabı Tarifi

Pratik tariflerde bugün! Kolay ve lezzetli tepsi kebabı tarifi nasıl yapılır? Tepsi kebabı yapmanın püf noktaları nelerdir?
30 Dakika
2 Kişilik
Et Tarifleri
Fırın
Kolay Tepsi Kebabı Tarifi
Paylaş
  • 52B
  • 138
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g kıyma
1/2 adet kuru soğan
1 adet kırmızı kapya biber
1 adet yeşil biber
10 g kıyılmış maydanoz
3 diş sarımsak
15 g domates salçası
100 ml su
8 g tuz

Nasıl Yapılır?

  • Bir karıştırma kabı içerisinde; kıyma, ince kıyılmış soğan, kırmızı biber, yeşil biber, maydanoz ve sarımsakları güzelce yoğurun. Tercihen kimyon, tuz, karabiber ve pul biberle lezzetlendirebilirsiniz.
  • Hazır olan köfte harcını kare bir fırın kabı içerisine yerleştirin ve zemine güzelce yayın.
  • Ayrı bir kapta domates salçası, su ve tuzu karıştırıp kıyma harcı üzerine eşit şekilde dökün.
  • Üzerini çeri domates ve biberlerle süsleyin.
  • Önceden ısıtılmış 200°C fırında 25 dakika pişirip sıcak olarak servis edin.

Püf Noktası

*Kıyma harcına kimyon, tuz, karabiber, pul biber ekleyebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Et Tarifleri Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
İslim Kebabı Tarifi
60 Dakika
2-4 Kişilik
20B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Dana Fajita Tarifi
40 Dakika
4-6 Kişilik
15B Görüntüleme
Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Şişte Patlıcan Püreli Kebap Tarifi
16B Görüntüleme

Yorumlar (4)

Recep Uysalerler
· 02.09.2021

Teşekkürler. Tarifiniz çok faydalı oldu. Tüm malzemeleri sizin tarifinize göre kullandım. Hem çabuk hem de lezzetli bir yemek oldu. Sağlıcakla kalınız.

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 02.09.2021

Afiyet olsun. Sevgiler 🤩🥳😇

Kayhan Türk
· 01.10.2021

Teşekkürler. Reçete uygulandı ve lezzetten çok memnunuz. Sevgiler.

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 03.10.2021

Ellerinize sağlık 👏😁 Afiyet olsun. Sevgiler 🤩🤩