Paylaş
- 14B
- 148
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1Milföy hamurlarını 2 cm olacak şekilde şeritler halinde kesin.
- 2Külah kalıplarını yağladıktan sonra üzerlerine boşluk kalmayacak şekilde milföy hamurunu sarın.
- 3Hamurların dışını çırptığınız yumurtaya bulayın ve ardından toz şekere bulayıp fırın kalıbına alın.
- 4180 derece fırında 20 dakika pişirin.
- 5Külahlar soğuduktan sonra içlerini vanilyalı puding ile doldurup servis yapabilirsiniz.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Tatlı Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.