Tarif

Külah Pasta Tarifi

Kendinizi veya sevdiklerinizi şımartmak mı istiyorsunuz? O zaman bu tarif tam size göre! Külah Tatlısı-Torpil Pastası nasıl yapılır?
40 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Fırın
Külah Pasta Tarifi
Paylaş
  • 16B
  • 150
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
5 adet Pınar Milföy Hamuru
Pınar
2 adet çırpılmış yumurta
250 g toz şeker
1 paket Pınar Vanilyalı Puding
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Milföy hamurlarını 2 cm olacak şekilde şeritler halinde kesin.
  • Külah kalıplarını yağladıktan sonra üzerlerine boşluk kalmayacak şekilde milföy hamurunu sarın.
  • Hamurların dışını çırptığınız yumurtaya bulayın ve ardından toz şekere bulayıp fırın kalıbına alın.
  • 180 derece fırında 20 dakika pişirin.
  • Külahlar soğuduktan sonra içlerini vanilyalı puding ile doldurup servis yapabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri

Vildan Tünay
Vildan Tünay
Pasta Şefi & Yemek Fotoğrafçısı & Dijital İçerik Üretici
Kolay Tiramisu Tarifi & Tiramisu Malzemeleri
20B Görüntüleme
Vildan Tünay
Vildan Tünay
Pasta Şefi & Yemek Fotoğrafçısı & Dijital İçerik Üretici
Kestaneli Pavlova Tarifi
55 Dakika
4-6 Kişilik
12B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Apfelstrudel Tarifi
70 Dakika
4-6 Kişilik
34B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.