Tarif

Külah Pasta Tarifi

Kendinizi veya sevdiklerinizi şımartmak mı istiyorsunuz? O zaman bu tarif tam size göre! Külah Tatlısı-Torpil Pastası nasıl yapılır?
40 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Fırın
Külah Pasta Tarifi
Paylaş
  • 16B
  • 149
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
5 adet Pınar Milföy Hamuru
Pınar
2 adet çırpılmış yumurta
250 g toz şeker
1 paket Pınar Vanilyalı Puding
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Milföy hamurlarını 2 cm olacak şekilde şeritler halinde kesin.
  • Külah kalıplarını yağladıktan sonra üzerlerine boşluk kalmayacak şekilde milföy hamurunu sarın.
  • Hamurların dışını çırptığınız yumurtaya bulayın ve ardından toz şekere bulayıp fırın kalıbına alın.
  • 180 derece fırında 20 dakika pişirin.
  • Külahlar soğuduktan sonra içlerini vanilyalı puding ile doldurup servis yapabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri

Aç Gezenler
Aç Gezenler
AG Creative
Çilekli Kup Tarifi
50 Dakika
2-4 Kişilik
13B Görüntüleme
Haşhaşlı Limonlu Kek Tarifi
30 Dakika
4-6 Kişilik
12B Görüntüleme
Meyve Salatası Tarifi
20 Dakika
6-8 Kişilik
26B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.