Tarif

Kuşkonmazlı Bruschetta Tarifi

Farklı bir bruschetta tarifi mi arıyorsunuz? Özel bir sosla harmanlanmış kuşkonmazlı Bruschetta tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
8-10 Kişilik
Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri
Fırın
Kuşkonmazlı Bruschetta Tarifi
Paylaş
  • 12B
  • 94
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet baget ekmek
3 adet taze kuşkonmaz
40 g Pınar Taze Peynir
Pınar
40 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
40 g Pınar Krema
Pınar
1 adet Pınar Go Cheddar Peyniri
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Kuşkonmazlar soyulur, sap kısımlarının kalın yerleri kesilir ve ince ince doğranır.
  • Bir karıştırma kabında doğranmış kuşkonmaz, cheddar peynir rendesi, taze peynir, ekşi krema ve krema karıştırılır.
  • Baget ekmek, verev olacak şekilde istenilen kalınlıkta dilimlenir. Üzerilerine iki kaşık yardımı ile peynir karışımından yerleştirilir.
  • Ekmeklerin üstü kızarana kadar fırınlanır ve servis tabağına alınır.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Bruschetta Tarifi
15 Dakika
4-6 Kişilik
22B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Bal Kabaklı Bruschetta Tarifi
12B Görüntüleme
Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Zeytinli Grissini Tarifi
60 Dakika
8-10 Kişilik
8B Görüntüleme

Yorumlar (3)

Hatice nisa Filik
· 22.01.2020

Verev derken nasıl bir doğrama şekli şefim?

Doğukan OBA
· 26.01.2020

Uzun işaret parmağı ile serçe parmağı büyüklüğü arasında bir doğrama

Elif Düzgün
· 01.04.2021

Ekşi krema yerine normal krema olur mı acaba?