Tarif

Kuşkonmazlı Bruschetta Tarifi

Farklı bir bruschetta tarifi mi arıyorsunuz? Özel bir sosla harmanlanmış kuşkonmazlı Bruschetta tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
8-10 Kişilik
Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri
Fırın
Kuşkonmazlı Bruschetta Tarifi
Paylaş
  • 11B
  • 95
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet baget ekmek
3 adet taze kuşkonmaz
40 g Pınar Taze Peynir
Pınar
40 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
40 g Pınar Krema
Pınar
1 adet Pınar Go Cheddar Peyniri
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Kuşkonmazlar soyulur, sap kısımlarının kalın yerleri kesilir ve ince ince doğranır.
  • Bir karıştırma kabında doğranmış kuşkonmaz, cheddar peynir rendesi, taze peynir, ekşi krema ve krema karıştırılır.
  • Baget ekmek, verev olacak şekilde istenilen kalınlıkta dilimlenir. Üzerilerine iki kaşık yardımı ile peynir karışımından yerleştirilir.
  • Ekmeklerin üstü kızarana kadar fırınlanır ve servis tabağına alınır.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Ara Sıcak/Ara Öğün ve Atıştırmalık Tarifleri Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Karnabahar Graten Tarifi
50 Dakika
4-6 Kişilik
14B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Tahinli Çıtır Fasulye Tarifi
30 Dakika
4-6 Kişilik
17B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
Domatesli Bruschetta Tarifi
30 Dakika
8-10 Kişilik
25B Görüntüleme

Yorumlar (3)

Hatice nisa Filik
· 22.01.2020

Verev derken nasıl bir doğrama şekli şefim?

Doğukan OBA
· 26.01.2020

Uzun işaret parmağı ile serçe parmağı büyüklüğü arasında bir doğrama

Elif Düzgün
· 01.04.2021

Ekşi krema yerine normal krema olur mı acaba?