Paylaş
- 10B
- 91
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
Nasıl Yapılır?
- 1İnce bulguru kapaklı bir kaba alın. Üzerine bir miktar sıcak su ilave edin. Kapağı kapalı olarak şişmesi için bekletin.
- 2Maydanozu ince ince kıyın.
- 3Şişen ve soğuyan bulgurun üzerine labneden kaşık kaşık ilave ederek yoğurun.
- 4Oluşan hamurdan parçalar kopartıp eliniz ile yuvarlayın.
- 5Düz bir tabağa bademleri diğer bir tabağa kıyılmış maydanozu alın.
- 6Yuvarladığımız peynir toplarının bir kısmını bademlere bir kısmını da maydanoza bulayarak servis edin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?