Tarif

Mandalinalı ve Çikolatalı Muhallebi Tarifi

Mandalina ve çikolatanın muhteşem uyumuna hazır mısınız? Mandalinalı ve çikolatalı muhallebi tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2-4 Kişilik
Sütlü Tatlı Tarifleri
Tencere
Mandalinalı ve Çikolatalı Muhallebi Tarifi
Paylaş
  • 13B
  • 45
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g mandalina püresi
175 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
8 g mısır nişastası
100 g Pınar Süt
Pınar
30 g yumurta sarısı
40 g toz şeker
70 g bitter çikolata

Nasıl Yapılır?

  • 100 g ekşi krema ve mandalina püresi karıştırılarak ocakta kaynatılır. Kaynayan karışıma mısır nişastası eklenir ve soğumaya bırakılır. Servis edilecek bardağın alt kısmına dökülür.
  • İkinci aşamada 75 g ekşi krema, süt, toz şeker ve yumurta sarısı çırpılarak kaynatılır ve bitter çikolata ilave edilir.
  • Mandalina püresinin üzerine eklenerek buzdolabında soğutulur. Üzeri süslenerek servise sunulur.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Sütkeri Tatlısı Tarifi
45 Dakika
4-6 Kişilik
35B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Panna Cotta Tarifi
30 Dakika
4-6 Kişilik
54B Görüntüleme
Gamze Şanlı Ak
Gamze Şanlı Ak
Doktor Diyetisyen (PhD) - Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi Bölüm Başkanı
Bal Kabaklı Chia Puding Tarifi
12B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.