Tarif

Mantar Çorbası Tarifi

Ekşi kremalı mantar çorbası tarifi! Mantar çorbası için gerekli malzemeler nelerdir? İşte tüm detaylarıyla pratik mantar çorbası yapımı.
40 Dakika
4-6 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Mantar Çorbası Tarifi
Paylaş
  • 49B
  • 27
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
400 g mantar
25 g un
600 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
35 g sıvı yağ
yeteri kadar tuz&karabiber
480 ml su

Nasıl Yapılır?

  • Mantarları istediğiniz büyüklükte doğrayın. Sıvı yağda suyunu salıp çekene kadar kavurun.
  • Unu ekleyip kavurun. Suyunu ekleyip orta ateşte kaynamaya başlayana kadar karıştırarak pişirin. Altını kısıp 10 dakika daha kaynatın.
  • Ateşten almadan ekşi kremayı ekleyip, tuz ve karabiberle lezzetlendirin. Bir taşım daha kaynatıp sıcak olarak servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Terbiyeli Ispanak Çorbası Tarifi
26B Görüntüleme
Zafer Bilge
Zafer Bilge
Marka kurucusu
Yer Elması Çorbası Tarifi
approved
40 Dakika
2-4 Kişilik
23B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Buğday Çorbası Tarifi
35 Dakika
2-4 Kişilik
26B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.