Tarif

Buğday Çorbası Tarifi

İftar saatlerinin en gözde çorbalarından bir tanesi olacak.
35 Dakika
2-4 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Buğday Çorbası Tarifi
Paylaş
  • 25B
  • 71
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Labne
Pınar
120 g buğday
960 g su
1 adet yumurta
20 g un
55 g zeytinyağı
6 g tuz

Nasıl Yapılır?

  • Buğdayları suda 1-2 saat bekletin sonra yumuşayana kadar haşlayın.
  • Bir kasede un, yumurta, zeytinyağı ve labneyi çırpın.
  • Çırptığınız karışıma azar azar suyu ekleyin. Daha sonra tuzunu ekleyin.
  • Kaynayıncaya kadar karıştırarak pişirin ve buğdayları ekleyin.
  • 1-2 taşım kaynadıktan sonra soğutup buzdolabına kaldırın.
  • Servis zamanına kadar buzdolabında bekletin. Afiyet olsun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri Tarifleri

Yoğurtlu Tarhana Çorbası Tarifi
18B Görüntüleme
Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Soğan Çorbası Tarifi
45 Dakika
4-6 Kişilik
45B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Patatesli Pırasa Çorbası Tarifi
28B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.