Kısık Ateş
Tarif

Buğday Çorbası Tarifi

Buğday çorbası tarifi nasıl yapılır? Pratik yapımıyla soğuk buğday çorbası yapmanın püf noktaları nelerdir?
35 Dakika
2-4 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Buğday Çorbası Tarifi
Paylaş
  • 31B
  • 73
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Labne
Pınar
120 g buğday
960 g su
1 adet yumurta
20 g un
55 ml zeytinyağı
5 g tuz

Nasıl Yapılır?

  • Buğdayları suda 1-2 saat bekletin sonra yumuşayana kadar haşlayın.
  • Bir kasede un, yumurta, zeytinyağı ve labneyi çırpın.
  • Çırptığınız karışıma azar azar suyu ekleyin. Daha sonra tuzunu ekleyin.
  • Kaynayıncaya kadar karıştırarak pişirin ve buğdayları ekleyin.
  • 1-2 taşım kaynadıktan sonra soğutup buzdolabına kaldırın.
  • Servis zamanına kadar buzdolabında bekletin. Afiyet olsun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Etli Kuru Bamya Çorbası Tarifi
118B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Buğdaylı Soğuk Çorba Tarifi
25 Dakika
2-4 Kişilik
33B Görüntüleme
Murat Yıldız
Murat Yıldız
Mövenpick Hotel - Executive Chef
Sütlü Domates Çorbası Tarifi
42B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.