Paylaş
- 17B
- 147
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet tam buğday unlu penne makarna (paket)
2 l su
2 adet haşlanmış orta boy pancar
5 g hindistan cevizi yağı (1 tatlı kaşığı)
2-3 g tuz
Nasıl Yapılır?
- 12 litre suyu tencere aktarın. Haşlanmış pancarı rendeleyip tencerenin içine ilave edin.
- 2su kaynayınca tuzu ve hindistan cevizi yağını ekleyin. Birkaç taşım kaynayınca makarnaları suyun içine atın.
- 3Makarnayı 10 dakika haşlayın.
- 4Haşladığınız makarnayı süzüp servis tabağına aktarın. Rendelenmiş Pınar Light Beyaz Peyniri serpin.
Püf Noktası
Makarnanızı isteğe göre fesleğen, yapraklı soya filizi gibi taze otlarla da tatlandırabilirsiniz.
Enerji: 381 kalori
Karbonhidrat: 70,9 g
Protein: 16,1 g
Yağ: 3,4 g
Lif: 5,6 g
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?