Paylaş
- 16B
- 25
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1150 g şeker
250 g taze ahududu
30 g vanilya özütü
45 g ahududu reçeli
15 g limon suyu
1 adet gronola
20 g chia tohum
1 adet jelatin
Nasıl Yapılır?
- 1Küçük bir tencerede şeker eriyinceye kadar Pınar Ekşi Krema ve şekeri orta ısıda karıştırın.
- 2Başka bir küçük tencerede jelatini 75 ml soğuk suya koyun ve 5 dakika yumuşamaya bırakın.
- 3Jelatini süzerek krema karışımına karıştırın.
- 4Orta büyüklükte bir kapta jelatinli krema karışımına vanilyayı ekleyin ve altını kapatın.
- 5Karışımı yaklaşık 40 dakika yoğurt kıvamına gelinceye kadar soğutun.
- 6Ahududu sosu için küçük bir tencerede reçel ve limon suyunu ısıtın.
- 7İnce gözlü bir elekten geçirin ve tamamen soğutun.
- 8Krema karışımını 6 bardağa dökün.
- 9Gronola ve chia tohumu ile kat kat dökmeye devam edin.
- 10Sosla kaplayın ve en az 2 saat boyunca soğutun.
- 11Sunmadan önce taze ahududular ile süsleyin.
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Tatlı Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.