Tarif

Parfaits

Serinletici, ahududu dolu bir tatlı, Parfaits tarifi
20 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı
Çırpma
Parfaits
Paylaş
  • 10B
  • 24
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
600 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
1150 g şeker
250 g taze ahududu
30 g vanilya özütü
45 g ahududu reçeli
15 g limon suyu
1 adet gronola
20 g chia tohum
1 adet jelatin

Nasıl Yapılır?

  • Küçük bir tencerede şeker eriyinceye kadar Pınar Ekşi Krema ve şekeri orta ısıda karıştırın.
  • Başka bir küçük tencerede jelatini 75 ml soğuk suya koyun ve 5 dakika yumuşamaya bırakın.
  • Jelatini süzerek krema karışımına karıştırın.
  • Orta büyüklükte bir kapta jelatinli krema karışımına vanilyayı ekleyin ve altını kapatın.
  • Karışımı yaklaşık 40 dakika yoğurt kıvamına gelinceye kadar soğutun.
  • Ahududu sosu için küçük bir tencerede reçel ve limon suyunu ısıtın.
  • İnce gözlü bir elekten geçirin ve tamamen soğutun.
  • Krema karışımını 6 bardağa dökün.
  • Gronola ve chia tohumu ile kat kat dökmeye devam edin.
  • Sosla kaplayın ve en az 2 saat boyunca soğutun.
  • Sunmadan önce taze ahududular ile süsleyin.

Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!

300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Benzer Tatlı Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Bisküvili Tiramisu
70 Dakika
4-6 Kişilik
19B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Çikolata Soslu Ekler
15 Dakika
8-10 Kişilik
11B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Mini Alman Pastası
60 Dakika
2-4 Kişilik
9B Görüntüleme