Tarif

Parfaits Tarifi

Serinletici, ahududu dolu bir tatlı, Parfaits tarifi
20 Dakika
4-6 Kişilik
Tatlı Tarifleri
Çırpma
Parfaits Tarifi
Paylaş
  • 18B
  • 25
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
600 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
1150 g şeker
250 g taze ahududu
30 g vanilya özütü
45 g ahududu reçeli
15 g limon suyu
1 adet gronola
20 g chia tohum
1 adet jelatin

Nasıl Yapılır?

  • Küçük bir tencerede şeker eriyinceye kadar Pınar Ekşi Krema ve şekeri orta ısıda karıştırın.
  • Başka bir küçük tencerede jelatini 75 ml soğuk suya koyun ve 5 dakika yumuşamaya bırakın.
  • Jelatini süzerek krema karışımına karıştırın.
  • Orta büyüklükte bir kapta jelatinli krema karışımına vanilyayı ekleyin ve altını kapatın.
  • Karışımı yaklaşık 40 dakika yoğurt kıvamına gelinceye kadar soğutun.
  • Ahududu sosu için küçük bir tencerede reçel ve limon suyunu ısıtın.
  • İnce gözlü bir elekten geçirin ve tamamen soğutun.
  • Krema karışımını 6 bardağa dökün.
  • Gronola ve chia tohumu ile kat kat dökmeye devam edin.
  • Sosla kaplayın ve en az 2 saat boyunca soğutun.
  • Sunmadan önce taze ahududular ile süsleyin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Tatlı Tarifleri Tarifleri

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Churros
45 Dakika
2 Kişilik
62B Görüntüleme
Onur Tosun
Onur Tosun
A La Carte Chef
Tahinli Sufle Tarifi
approved
45 Dakika
8-10 Kişilik
17B Görüntüleme
Meyve Dolgulu Dondurma Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
9B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.