Paylaş
- 15B
- 122
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1/6 adet portakal kabuğu rendesi
1/6 adet limon kabuğu rendesi
1/6 adet elma kabuğu
2 adet çubuk tarçın
40 g toz şeker
25 g un
4 adet yumurta sarısı
Servis Önerisi:
toz tarçın
pudra şekeri
Nasıl Yapılır?
- 1Oda sıcaklığında olan milföy hamurlarının her katına tereyağı sürerek üst üste yerleştirin.
- 2Merdane ile hamuru dikdörtgen şeklinde açın. Açtığınız hamuru rulo haline getirin. Tüm hamuru 2'şer cm genişliğinde kesin.
- 3Muffin kalıbını yağlayın ve hamurları kalıba dik olarak yerleştirin. Parmağınızla üstten bastırarak kalıba yayın.
- 4Ocakta sütü kaynatmaya başlayın. Üzerine portakal ve limon kabuklarını rendeleyin. Soyulmuş elma kabuklarını ilave edin. Son olarak çubuk tarçınları ekleyin.
- 5Toz şeker, un ve Kremilla Puding'i ilave edin.
- 62-3 dakika kadar karıştırarak kaynatın ve ocaktan alın.
- 7Muhallebiyi çırpmaya devam ederken yumurta sarılarını tek tek ekleyin.
- 8Muhallebi harcını, tart hamurlarına eşit olacak şekilde pay edin.
- 9Önceden ısıtılmış 240°C fırında 13 dakika pişirin.
- 10Servis önerisi: Üzerlerine toz tarçın ve pudra şekeri serperek servis edebilirsiniz.
Püf Noktası
*Tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!
Pınar logosuna tıkla! Hemen sipariş ver!
300’den fazla Pınar lezzeti PınarOnline’da!
Daha fazlası var onda.


Oytun Dağlı
Anhinga by OD - Chef de Cuisine
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Pasta Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.