- Tarifler
- Kek Tarifleri
- Pink Cake Tarifi
Tarif
Pink Cake Tarifi
Çay ve kahve molalarınızın en leziz eşlikçilerinden biridir. Pink Cake nasıl yapılır?
50 Dakika
4-6 Kişilik
Kek Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 13B
- 125
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
3 adet yumurta
150 g toz şeker
250 ml Pınar Süt
150 ml ayçiçek yağı
450 g un
20 g kabartma tozu
20 g vanilya
200 g donuk frambuaz
100 g beyaz veya bitter çikolata (doğranmış)
Nasıl Yapılır?
- 1Bir karıştırma kabına yumurtaları ve toz şekeri ekleyin. Şeker tamamen eriyene kadar çırpın. Yavaşça kabardığını göreceksiniz.
- 2Sırasıyla yağ, süt ve kremayı ekleyerek karıştırmaya devam edin. Tamamen karıştırdıktan sonra un, kabartma tozu ve vanilyayı da ekleyerek tamamen yedirin.
- 3Hazır olan harcı, hafif yağlanmış bir kek kalıbına dökün ve üzerine frambuaz ve çikolata parçacıklarını yerleştirin.
- 4Bir çatal yardımı ile hafifçe üstten üstten karıştırın.
- 5Önceden ısıtılmış 150 derece fırında 40 dakika pişirin.
- 6Pişen kekin ılınmasını bekledikten sonra kalıptan çıkartın ve servise hazır hale getirin. Afiyet olsun.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
5.0
1 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?