- Tarifler
- Çorba Tarifleri
- Sebzeli Pancar Çorbası Tarifi
Tarif
Sebzeli Pancar Çorbası Tarifi
Bol sebzeli pancar çorbası tarifi ile karşınızdayız. Şifa deposu sebzeli pancar çorbası nasıl yapılır? Pratik pancar çorbası yapmanın püf noktaları nelerdir?
35 Dakika
4-6 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 21B
- 86
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet orta boy pancar
1 adet kereviz
1 adet patates
2 diş sarımsak
5 g taze zencefil
1 adet kereviz sapı
1/4 adet nar
500 ml sıcak su
500 ml tavuk suyu
tuz
Süslemek için:
Nasıl Yapılır?
- 1Pancar, kereviz, patates ve sarımsakların kabuklarını soyup iri iri doğrayın.
- 2Taze zencefili rendeleyin, kereviz sapını doğrayın, narı ayıklayın.
- 3Bir tencerede tereyağını eritin, tüm sebzeleri tencereye ekleyip 5-6 dakika boyunca kavurun.
- 4Üzerine sıcak su ve tavuk suyunu ilave edin, 20-25 dakika karıştırarak kaynatın.
- 5Bütün sebzelerin haşlandığından emin olduktan sonra rondo ya da blenderda pürüzsüz kıvam alana kadar çekin.
- 6Tuz oranını damak zevkinize göre ayarladıktan sonra güzel bir çorba kasesine alın.
- 7Krema ile süsleyerek servis edin.
Püf Noktası
*Tercihen nar tanelerini çorbanıza en son ekleyebilirsiniz.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
4.7
3 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Çorba Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.