Tarif

Sebzeli Pancar Çorbası Tarifi

Bol sebzeli pancar çorbası tarifi ile karşınızdayız. Şifa deposu sebzeli pancar çorbası nasıl yapılır? Pratik pancar çorbası yapmanın püf noktaları nelerdir?
35 Dakika
4-6 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Sebzeli Pancar Çorbası Tarifi
Paylaş
  • 19B
  • 83
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet orta boy pancar
1 adet kereviz
1 adet patates
2 diş sarımsak
5 g taze zencefil
1 adet kereviz sapı
1/4 adet nar
50 g Pınar Tereyağı
Pınar
500 ml sıcak su
500 ml tavuk suyu
tuz
Süslemek için:
Pınar Krema
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Pancar, kereviz, patates ve sarımsakların kabuklarını soyup iri iri doğrayın.
  • Taze zencefili rendeleyin, kereviz sapını doğrayın, narı ayıklayın.
  • Bir tencerede tereyağını eritin, tüm sebzeleri tencereye ekleyip 5-6 dakika boyunca kavurun.
  • Üzerine sıcak su ve tavuk suyunu ilave edin, 20-25 dakika karıştırarak kaynatın.
  • Bütün sebzelerin haşlandığından emin olduktan sonra rondo ya da blenderda pürüzsüz kıvam alana kadar çekin.
  • Tuz oranını damak zevkinize göre ayarladıktan sonra güzel bir çorba kasesine alın.
  • Krema ile süsleyerek servis edin.

Püf Noktası

*Tercihen nar tanelerini çorbanıza en son ekleyebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
4.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Brokoli Çorbası Tarifi
35 Dakika
4-6 Kişilik
40B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Borscht Çorbası Tarifi
90 Dakika
2-4 Kişilik
69B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Kestaneli Balkabağı Çorbası Tarifi
16B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.