Tarif

Somon Mus Tarifi

Somon mus tarifinin lezzeti masanıza renk katacak! Somonlu mus nasıl yapılır?
20 Dakika
4-6 Kişilik
Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri
Karıştırma
Somon Mus Tarifi
Paylaş
  • 15B
  • 28
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
80 g taze somon fileto
30 ml Pınar Krema
Pınar
10 g kıyılmış dereotu
3 adet kapari
10 g tuz
5 g karabiber
40 g Pınar Ekşi Krema
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Taze somon filetolarını küçük parçalara ayırın.
  • Ekşi krema, kıyılmış dereotu, kapari, krema ve baharatları püre haline gelene dek blenderden geçirin.
  • Taze somon filetolarıyla birleştirip servis tabağına alın.
  • Dilerseniz krema torbası yardımı ile bardaklara paylaştırıp kızarmış yufkalarla birlikte servis yapabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri Tarifleri

Babagannuş Tarifi
45 Dakika
2-4 Kişilik
44B Görüntüleme
Oktay Marangoz
Oktay Marangoz
Executive Owner Chef
Cevizli Reyhanlı Soğuk Patlıcan Tarifi
approved
28B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Siyah Humus Tarifi
40 Dakika
2-4 Kişilik
26B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.