Tarif

Somon Tartar Tarifi

Sofralarınıza lezzet katacak bir yardımcı, somon tartar nasıl yapılır?
20 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri
Pişirilmez
Somon Tartar Tarifi
Paylaş
  • 21B
  • 30
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
20 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
100 g somon füme
4 adet mini turp
1/2 adet limon kabuğu rendesi
1/4 demet dereotu
2 dal frenk soğanı
3 g taze zencefil
2 adet kızarmış ekmek dilimleri
3 g karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Pınar Ekşi Krema ve limon kabuğu rendesini çırpın.
  • Başka bir tarafta somon fümeyi ve dereotunu bir bıçak yardımı ile incecik kıyın.
  • Kıydığınız somona karabiber ve rendelenmiş taze zencefili ekleyin.
  • Turpları bütün olarak ince ince doğrayın.
  • Servis tabağının altına turpları dizin.
  • Üzerine bir kalıp içerisinde hazırladığınız somonu yerleştirin.
  • En üste limon kabuklu ekşi kremayı ve frenk soğanlarını ilave edin.
  • Kızarmış ekmek dilimleri ile servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Sıcak ve Soğuk Meze Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Patlıcanlı Meze Tarifi
15 Dakika
4-6 Kişilik
40B Görüntüleme
Miyu Deco
Miyu Deco
Yemek ve Ürün Fotoğrafçısı
Nohutlu Semizotu Mezesi Tarifi
approved
28B Görüntüleme
Kinoalı Enginar Tarifi
approved
35 Dakika
2-4 Kişilik
17B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.