Kısık Ateş
Tarif

Somon Tartar Tarifi

Sofralarınıza lezzet katacak bir yardımcı, somon tartar nasıl yapılır?
20 Dakika
2-4 Kişilik
Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri
Pişirilmez
Somon Tartar Tarifi
Paylaş
  • 25B
  • 32
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
20 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
100 g somon füme
4 adet mini turp
1/2 adet limon kabuğu rendesi
1/4 demet dereotu
2 dal frenk soğanı
3 g taze zencefil
2 adet kızarmış ekmek dilimleri
3 g karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Pınar Ekşi Krema ve limon kabuğu rendesini çırpın.
  • Başka bir tarafta somon fümeyi ve dereotunu bir bıçak yardımı ile incecik kıyın.
  • Kıydığınız somona karabiber ve rendelenmiş taze zencefili ekleyin.
  • Turpları bütün olarak ince ince doğrayın.
  • Servis tabağının altına turpları dizin.
  • Üzerine bir kalıp içerisinde hazırladığınız somonu yerleştirin.
  • En üste limon kabuklu ekşi kremayı ve frenk soğanlarını ilave edin.
  • Kızarmış ekmek dilimleri ile servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Sıcak/Soğuk Meze Tarifleri

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Labne Soslu Karamelize Havuç Tarifi
2B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Kimyonlu Domates Kızartması Tarifi
56B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Köpoğlu Tarifi
30 Dakika
2-4 Kişilik
244B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.